当前位置: 动力学知识库 > 问答 > 编程问答 >

dll - Windows Azure - Microsoft.IdentityModel not found

问题描述:

I installed WIF runtime and SDK on my machine. I added Microsoft.IdentityModel.dll to my azure web application and locally everything is running great. I build simple web application which use Azure AppFabric Access control. I follow azure labs for that and as I told, local everything is great. When I published my web application to Azure, I'm getting following error :

Unable to find assembly 'Microsoft.IdentityModel, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35'.

I get it after Appfabric Relaying part is going to return url, after sign in on identity provider. The weird thing is that I set Copy Local to TRUE, because that .dll is not part of Azure GAC. I tried to publish it again, but I received same error. I found few same problems on the internet but with no concrete solution. Does anybody here had something similar and probably have a working solution? Thank you in advance

网友答案:

For anything that I need to deploy locally to Azure I make a copy of the DLL's in my project folder and reference them from there while setting copy local to true. Since doing this I no longer have any issues with DLL's not being published to Azure. I also do all of my building through the command line using MSBuild and publish the cspack by hand. This means that I do not rely on Visual Studio for doing the build or deployment.

网友答案:

I have run into this and solution described in this blog helped. You will need to run this command from your role startup task:

gacutil /nologo /i .\Microsoft.IdentityModel.dll  

This startup task has to be run with full privilegies.

网友答案:

Have you tried disabling encryption on the creation of the deployment package and verifying that the dll is indeed present?

网友答案:

Create a new environment variable called: _CSPACK_FORCE_NOENCRYPT_ set the value to true.Restart your visual studio.

分享给朋友:
您可能感兴趣的文章:
随机阅读: