当前位置: 动力学知识库 > 问答 > 编程问答 >

android - samsung loading screen on running an emulator

问题描述:

I'm trying to run an android app from the eclipse using many kind of emulators (nexus s, 7 etc..) but the emulator never pass the "samsung loading screen"

Here is a picture to describe what I mean: http://oi47.tinypic.com/ei5vf4.jpg

I tried to include as many as possible details in that picture.

Thanks.

edit:

Since I have some red lines in my console i edited my post, this is the console log:

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] ------------------------------

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] Android Launch!

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] adb is running normally.

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] No Launcher activity found!

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] The launch will only sync the application package on the device!

[2012-11-18 00:00:06 - myFirstAndroidApp] Performing sync //after this line I choose the device in this case nexus s

[2012-11-18 00:00:18 - myFirstAndroidApp] Launching a new emulator with Virtual Device 'AVD_for_Nexus_S_by_Google'

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] Failed to create Context 0x3005

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] emulator: WARNING: Could not initialize OpenglES emulation, using software renderer.

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:18 - Emulator] could not get wglGetExtensionsStringARB

[2012-11-18 00:00:19 - myFirstAndroidApp] New emulator found: emulator-5554

[2012-11-18 00:00:19 - myFirstAndroidApp] Waiting for HOME ('android.process.acore') to be launched...

网友答案:

Go to Run -> Run Configurations

If "Launch Default Activity" is selected, make sure you have a LAUNCHER in AndroidManifest.

If not, make sure you pick an Activity in "Launch".

Hope this helps.

分享给朋友:
您可能感兴趣的文章:
随机阅读: