当前位置: 动力学知识库 > 问答 > 编程问答 >

c# - yet another forum form authentication problem asp.net

问题描述:

i am developing application in which i integrated the YAF forum successfully only one problem i facing is that when a user login in my application and move to the page where YAF:forum integrated it again need to login in forum, my current forum authentication code is

string usrname = txtUsername.Text;

string password = txtPassword.Text;

int expDate = 0;

expDate = 10000;

string userdata = dtUser.Rows[0].ItemArray[0].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[1].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[2].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[3].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[4].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[5].ToString() + "," + dtUser.Rows[0].ItemArray[6].ToString();

FormsAuthenticationTicket authTicket = new FormsAuthenticationTicket(1, usrname, DateTime.Now, DateTime.Now.AddMinutes(expDate), false, userdata);

string encryptedTicket = FormsAuthentication.Encrypt(authTicket);

//'check encryptedTicket should not be nothing''''''''''

if (encryptedTicket == null)

{

FormsAuthenticationTicket authTicketWithNoPages = new FormsAuthenticationTicket(1, usrname, DateTime.Now, DateTime.Now.AddMinutes(expDate), false, userdata);

encryptedTicket = FormsAuthentication.Encrypt(authTicketWithNoPages);

}

HttpCookie AuthCookie = new HttpCookie(FormsAuthentication.FormsCookieName, encryptedTicket);

HttpCookie AuthCookie2 = new HttpCookie("AuthCookie2");

FormsAuthentication.SetAuthCookie(usrname, true);

//if you comment the line below no data of user will be shown

Response.Cookies["MM"].Value = FormsAuthentication.Encrypt(authTicket);

Response.Cookies["MM"].Path = "/";

//Session.Add("intUserID", userID)

Response.Cookies["Pin"].Value = "";

AuthCookie2["username"] = txtUsername.Text;

//AuthCookie2("userid") = Session.Item("intUserID")

AuthCookie2["password"] = txtPassword.Text;

// AuthCookie2("superadmin") = Session.Item("SuperAdmin")

AuthCookie2["userdata"] = userdata;

//AuthCookie2("sbforms") = Session.Item("sbforms")

AuthCookie2.Expires = System.DateTime.Now.AddMinutes(expDate);

//AuthCookie2.Domain = ".loudclick.us"

//AuthCookie.Domain = ".loudclick.us"

Response.Cookies.Add(AuthCookie);

Response.Cookies.Add(AuthCookie2);

and web.config setting are

 <authentication mode="Forms">

<forms name=".YAFNET_Authentication" loginUrl="Private/login.aspx" protection="All" timeout="43200" cookieless="UseCookies"/>

</authentication>

can anyone help me out to solve this issue.

网友答案:

Got solution

http://forum.yetanotherforum.net/yaf_postst9531_Forum-Login-integration-issue.aspx

分享给朋友:
您可能感兴趣的文章:
随机阅读: